Info Molenhuus

Welkom in het Molenhuus.

Het huisje is te huur voor maximaal 5 personen.

Het Molenhuus is een dubbelwandig houten, mooi gelegen vrijstaand huisje, dat ligt aan de weg naar het strand van Formerum, nog geen 2 km. verderop. De Jumbo-supermarkt is op loopafstand.

Het huis heeft een grote tuin op het zuiden. Naast de tuin, afgescheiden door een ligusterheg, ligt nog een veld van ons, maar dat is in bruikleen aan de familie Bakker. U mag wel op dat veld parkeren, graag een beetje aan de rand.

Achter het huisje staan schuurtjes, waarvan de voorste gebruikt mag worden. De andere schuurtjes horen niet bij de verhuur.

Omdat het huisje van hout is, vragen we u extra voorzichtig te zijn met vuur.  Kampvuren en tenten in de tuin zijn door de gemeente niet toegestaan. Barbecues graag op afstand van het huisje. Het is niet toegestaan om in het huisje te roken.

In het huisje staan één persoonsbedden en er zijn dekens. Iedereen moet zelf lakens, slopen, handdoeken en theedoeken van huis meebrengen. Linnen- of lakenpakketten huren kan bij Wassalon van het Leven   Er is een kinderbed, een kinderstoel en een box aanwezig.

Er is een aparte keuken. Pannen, keukengerei en servies zijn ruimschoots aanwezig. Er is een vierpits kookplaat en een koelkast. Het huisje heeft warm water, maar geen douche. Er kan eventueel gebruik gemaakt worden van de douchegelegenheid van Camping de Appelhof. Andere mogelijkheid: De jachthaven op West-Terschelling heeft prima douches.

Met nadruk vragen wij alle huurders om het huisje zelf weer schoon en gezellig achter te laten voor de volgende bewoners.