Info Molenbuurt

Welkom in de Molenbuurt.

Molenbuurt

Welkom in de Molenbuurt

Het huisje is te huur voor 3 personen.

De Molenbuurt is een klein, mooi gelegen vrijstaand huisje, dat ligt aan de weg naar het strand van Formerum nog geen 2 km. verderop. De Jumbosupermarkt is op loopafstand.

Het veld waarop u vrij zicht heeft, is ook van ons, maar is in bruikleen aan de familie Bakker. De pony en de geiten die daar wel eens lopen, kunnen niet dicht bij het huisje komen, want het huisje heeft zijn eigen tuin, omsloten door een hek. U mag parkeren op het stuk gras naast de tuin, voor het toegangshek naar het naastgelegen veld.

In de tuin staat een schuurtje  waar de tuinstoelen in staan.

In het huisje staan vier één persoonsbedden en er zijn dekbedden en dekens. Iedereen moet zelf lakens, slopen, handdoeken en theedoeken van huis meebrengen. Linnen- of lakenpakketten huren kan bij Wasserette van het Leven. Er is een apart kamertje met een kinderbed, ook is er een kinderstoel en een babybadje. 

Tenten in de tuin zijn door de gemeente niet toegestaan.

Er is een keukenhoek aanwezig met een vierpitsgasstel. Pannen, keukengerei en servies zijn ruimschoots aanwezig. Er is ook een koelkast.

Het huisje heeft warm water, maar geen douche. Er is een scheepswastafel die gevuld kan worden met warm water en na gebruik opgeklapt kan worden en er dan uit ziet als een klein kastje. 

Het is niet toegestaan om in het huisje te roken.

Met nadruk vragen wij alle huurders om het huisje zelf weer schoon en gezellig achter te laten voor de volgende bewoners.