Keuken:

Er wordt gekookt op gas. Er is ruim keukengerei en er zijn voldoende pannen. Een keukenboiler zorgt voor warm water. Onder de kookplaat staat een tafelmodel koelkast, met vriesvakje. In de keukenkast staat een magnetron (vanaf april 2023).

Servies en glaswerk:

In de kamer staat een kabinet. Daarin staat o.a. ruim boerenbont servies en glaswerk.

Verwarmen: 

De woonkamer wordt verwarmd door een gaskachel. Mocht het gewenst zijn dat de slaapkamers verwarmd worden, kan dat met een elektrisch kacheltje. Er is er een op de benedenverdieping en een op de bovenverdieping.

Sanitair:

Het toilet is in het huisje. In april 2022 is er een nieuwe badkamer gebouwd in het gebouw naast het huisje. De badkamer heeft een wastafel en douche beiden natuurlijk met warm water. De drie kamers op de bovenverdieping hebben alle drie een wastafel met koud stromend water.

Slapen: 

Op de twee grote slaapkamers boven staan twee eenpersoonsbedden, die desgewenst tegen elkaar geschoven kunnen worden. In het kinderkamertje staat een spijlenbed. In de slaapkamer beneden staat een stapelbed. Voor ieder bed, ook voor het kinderbed, is er een dekbed en er zijn voldoende dikke en dunne dekens en kussens. 

De was:

In de badkamer staan een wasmachine en een centrifuge. Er zijn waslijnen buiten en op de overloop.

Voor de kinderen:

Het huis is geschikt voor kinderen. Voor de kleinsten zijn er: een kinderbed, een kinderstoel, een box, een kinderbad op standaard. Er ligt speelgoed in de onderste la van het kabinet. De trap kan beneden worden afgesloten met een deur en is boven voorzien van een hek. De tuin is goed omzoomd door heggen, maar niet helemaal afgesloten.

Bibliotheek:

In de zijkamer beneden is een uitgebreide bibliotheek, voorzien van romans, detectives, kinderboeken en een ruime collectie aan boeken over de cultuur en natuur van het eiland. Er is ook een verzameling gezelschapsspelletjes. Op de plank boven de bank liggen gidsen met wandelingen, fietstochten en andere uitstapjes om het eiland te verkennen.

Electronica:

Vanaf april 2023 is het huisje voorzien van WIFI en T.V.

Tevens is er een radio met C.D. speler aanwezig.

Tuinmeubilair:

In de schuur staan tuinstoelen, een klein tafeltje en een opklapbare hoge (eet-)tafel.